Reflection of me

Detta med mat

Publicerad 2017-08-09 20:07:57 i ME/CFS, Mat & Recept,

Jag har väldigt svårt att få i hopp det med matlagning mitt i veckan. Innan eller efter jobbet (beroende på vilken tid jag jobbar) så kan jag koka pasta eller potatis men er avanserad matlagning än så har jag varken tid eller energi till mitt i vekan. Därför lagar jag mat en eller två dagar i veckan, på helgen, och fryser in matlådor som jag kan ta fram och värma före och/eller efter jobbet. Så till middag i dag blev det en matlåda som jag lagade i söndags: fisk i ugn med krossade nötter på en bädd av herocorts verts, cocosflarn och solrosfrön. Till det potatis (av sorten Cherie, från min egen odlingslott) som jag kokade idag.
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-08-10 22:38:33

Ser jättegott ut! 😍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Anna och är 28 år. Jag fick diagnosen ME/CFS i maj 2014 och skriver om min vardag med sjukdomen, och hur jag dagligen försöker få en balans mellan vad jag måste/vill göra och vad jag faktiskt orkar göra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela